Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Terrassa demana la reducció dels sous dels càrrecs polítics

Llufa davant l'AjuntamentLa CUP de Terrassa denuncia els elevats sous dels polítics municipals electes i els seus càrrecs de confiança. Diverses entitats ja ho van denunciar ara fa més d'un any i ara, 18 mesos després, la CUP torna a denunciar-ho ja que malgrat la crisi, els sous no s'han modificat. Es tracta de sous que no es van donar a conèixer públicament, sinó que la població de Terrassa coneixia arran de la publicació d'aquests al Diari(o) de Terrassa. La CUP demana de nou, reduccions superiors al 50% "per a demostrar que s'està disposat a fer front a la crisi amb molt més que simples paraules".

24/07/2009 13:09 Política
I afegeix: "No estem demanant mesures revolucionàries, estem demanant que s'apliquin el què en molts municipis dels Països Catalans per acord en Ple municipal ja han decidit. No estem demanant res d'extraordinari, quan almenys un 20% de la població viu una reducció forçada de sou, a l'atur o en la precarietat massiva que patim".

I és que cal recordar que les xifres que es van donar a conèixer superaven de molt els 1.000 euros que, en els millors dels casos, cobra aproximadament el 58% de la població treballadora dels Països Catalans. Les xifres concretes eren:

* Senyor Batlle: 7.371 €/mes

* Tinents d'alcalde: 5.315 €/mes

* Regidors de la Junta de Govern: 4.717 €/mes

* Regidors a dedicació exclusiva: 3.992 €/mes


* Regidors a dedicació parcial: 2.211 €/mes

Quantitats a les quals cal afegir els 1.583 euros per ple i els 1.211 euros per Junta de Portaveus per als regidors a l'oposició. La CUP considera que "mentre en temps de crisi el populisme i/o el racisme assenyalen els i les immigrants com a origen de tots els mals de la nostra societat, des de la CUP volem assenyalar la partitocràcia, l'especulació i els bancs com a principals culpables". I etziba: "Que la crisi la paguin els rics!".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid