Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La campanya contra l'hotel Vela a Barcelona edita un videoclip que vol esdevenir la cançó de l'estiu

"A l'hotel cal posar-li una bomba, per suportar-lo..." diu la cançó i és una particular versió de La bomba, la cançó de l'estiu que va fer King Africa. El vídeoclip, que ja es troba penjat al youtube,  es presentarà demà a les 20h al festival INnMotion (CCCB).

La campanya, amb suports de veïns de la Barceloneta, el Raval i el nucli antic, té un lema contundent: Bomba a l'Hotel Vela.  Es denuncia un entramat d'interessos al darrere d'aquest projecte, que va certificar la "desaparició de l'última platja nudista de la Barceloneta", i es queixen que la ciutat només "està feta per al turisme".

01/07/2009 14:27 Territori
El vídeoclip el van enregistrar en una sardinada a la platja que van fer el maig contra l'hotel. Des de la campanya contra l'hotel es considera que "és l'últim insult a aquells que [sobre]vivim a Barcelona".
Campanya contra l'Hotel Vela:
"Les 473 habitacions del W Barcelona disposen de tots els accessoris de luxe que es mereix el visitant de la ciutat més elegant de l'Estat Espanyol. Barcelona. La ciutat-aparador que amaga a la seva rebotiga expulsió de veïns, desigualtats socials i una gestió urbana capitalista de la qual emergeix un nou emblema que transformarà la ciutat en un parc temàtic per a turistes, de luxe, això sí. Un superàvit de luxe que contrasta amb el dèficit de dret a la ciutat i de drets fonamentals en el qual es troben les persones que resisteixen cada dia a la invasió i conquesta de l'espai públic, domèstic i, amb W Barcelona, també d'horitzó."
Està previst que s'inauguri el proper mes d'octubre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid