Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'exposició cent anys d'estelada arriba a l'Alt Empordà

A partir de demà i fins divendres 31 de juliol es podrà visitar a la plaça dels homes núm. 1 de Castelló d’Empúries. l'exposició del centenari de l'estelada. La mostra, que compta amb 11 plafons, fa un repàs de la història de la bandera de combat catalana des de que Vicenç Ballester la va dissenyar al 1908.

19/07/2009 00:51 Política
És la primera vegada, des de que la Comissió Centenari de l´estelada va impulsar la campanya ara fa un any, que l’exposició es podrà veure a l’Alt Empordà. Després de Castelló d’Empúries, està previst que l’exposició arribi a Figueres. Les exposicions estan organitzades per l'Assemblea de Maulets
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid