Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Falange amenaça als organitzadors de la consulta popular d'Arenys de Munt sobre la Independència

 Falange Española ha passat dels fulls volants repartits per tot el poble d'Arenys de Munt denunciant, a principis de mes,  la consulta popular sobre la Independència de Catalunya que se celebrarà el 13 de setembre, a les amenaces en el seu darrer comunicat fet públic el passat dilluns. Aquest comunicat acaba dient textualment traduït de l'espanyol: "de continuar el curs de l'activitat anti-espanyola en Arenys de Munt, el nostra partitrealitzarà noves accions, a dia d'avui, s'estan concretant". Quan va aparèixer els primers panflets de Falange, l'alcalde, Carles Mora, de la formació independent Arenys de Munt 2000, va lamentar l'actuació de la Falange, ja que va remarcar que cal respectar la llibertat d'expressió mentre no es menyspreïn els altres. Va ser una decisió aprovada pel ple, tot i que els grups que van voler es van abstenir"

23/07/2009 01:30 Política
Els veïns d'Arenys de munt es van trobar el passat 8 de juliol pamflets al carrer i a les bústies de casa seva signats per la Falange Española de las JONS, en què es criticava el referèndum sobre l'autodeterminació que es vol fer al municipi el 13 de setembre. En el comunicat, l'organització espanyolista tracta de «colla d'indocumentats» els que promouen la consulta popular, que disposa del suport de l'Ajuntament i que va ser proposada per la Candidatura d'Unitat Popular  (CUP) a petició del Moviment Arenyenc per l'Autodeterminació.
 
El cap territorial de la Falange a Catalunya, Antonio Sánchez, reconeixia a El Punt l'autoria del pamflet i assegurava que es tracta d'un seguit d'actuacions de propaganda en contra del que consideren un «intent de separació». Sánchez va lamentar que la consulta popular disposi del suport de l'Ajuntament, encara que el resultat que se'n desprengui no sigui vinculant.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid