Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració contra la requalificació del miniestadi del Barça

Demà a les 19,30h al Carrer Cardenal Reig cantonada Sant Ramon Nonat.  L’ajuntament de Barcelona ha presentat un projecte per fer-hi 1.625 pisos. La ciutat perdrà 70.000m2 d’equipaments i el F C Barcelona guanyarà 2.500 milions d’euros. Hi ha perill de que es presenti la requalificació del miniestadi al Ple de l'ajuntament d'aquest divendres 24 de juliol. Sembla que els vots a favor serien del PSC i de Convergència i Unió.
La coordinadora de les Corts convoca demà la primera mobilització al carrer contra la requalificació dels terrenys del Miniestadi.

21/07/2009 15:24 Territori
El membres de la coordinadora també han  reiterart que portaran als tribunals qualsevol requalificació de sòl que es vulgui compensar amb la compra de terrenys fora de Barcelona.
A més, han concretart l'advertiment de passar de la protesta passiva –repartint fulls volants i penjant pancartes als balcons– a una mobilització activa.
Per la seva banda, la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) també s'han manifestat en contra de la requalificació dels terrenya, ja que consideren que una vegada més es posa de manifest que hi ha diferents formes d’afrontar la transformació de la ciutat: "aquesta és una d’elles i ho és a cop de titular i no escoltant el veïnat". Per a la FAVB tot això és "un contrasentit, gastaran un milió d’euros en què participem en la Diagonal, i la participació en la requalificació del miniestadi brilla per la seva absència, no és coherent
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid