Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat de Batasuna davant la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg

No comparteixen ni en continguts ni en termes políttics a sentència de la sala petita del Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg sobre el recurs presentat per Batasuna en referència a la seva il·legalització per part de l'Estat espanyol així com les plataformes o candidatures locals i europees

El comunicat de Batasuna acaba dient: "La restricció de drets mai serà una via que ens acosti a la pau, però a pesar de les dificultats que es vulguin imposar-nos ens reafirmem en el nostre compromís per arribar a una pau duradora i justa a l'últim conflicte europeu. Que així sigui".

04/07/2009 03:52 Internacional

Destaquem del comunicat

  •  La "Llei de Partits polítics" creada ad hoc per a il·legalitzar Batasuna (i posteriorment altres organitzacions polítiques impulsades o relacionades amb l'esquerra independentista basca) va néixer sota la cobertura de l'ofensiva antiterrorista iniciada pel govern Bush, i més concretament en el marc de la gestió d'un Govern del PP que va donar cobertura i alè a la guerra contra L'Iraq, juntament amb EEUU i Gran Bretanya, guerra les conseqüències de la qual tots coneixem. Una guerra total contra el terrorisme que va avalar violacions clares de drets fonamentals i restriccions de drets inacceptables.
  • .... en termes polítics no aporta gens a la solució política del conflicte basc sinó tot el contrari i que a més vam considerar suposa una clara reculada de les llibertats i drets fonamentals en el marc europeu que pot afectar en el futur a altres organitzacions progressistes que posin en qüestió el marc jurídic dels estats que actuïn

Per saber-ne més:

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid