Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Endavant assegura que no té cap relació amb la crema de la pantalla gegant de Terrassa

Davant dels fets ocorreguts dissabte passat al Raval de Montserrat de Terrassa, durant el partit Sudàfrica-Selecció espanyola, on es va incendiar una pantalla gegant, Endavant (OSAN) – Terrassa ha emès un comunicat aquest on "desmarquen de tota possible vinculació amb els fets ocorreguts, sí aquests han estat provocats, que han ocasionat l'apagada de la pantalla gegant".  Recordem que que la formació independentista havia convocat una concentració sota el lema Stop Espanyolisme. Stop Feixisme en contra de la retrasmissió del partit en una pantalla gegant a la ciutat.

22/06/2009 15:08 Política
El comunicat valora que la concentració de rebuig a l'acte espanyolista organitzat per Telecinco (signant del “Manifiesto por la Lengua común”) i l'Ajuntament de Terrassa va ser un èxit, tant de participació com per la difusió dels motius polítics quen els havíen portat a convocar-la.
 
També assegura en tot moment la concentració va transcorrer de forma pacífica i sense buscar cap mena de confrontació ni amb els assistents al partit ni amb la policia.
 
És per aquest motiu que manifesta que continuaran reivindicant "el nostre dret a manifestar-nos pacíficament i el dret a la llibertat d'expressió. Per això considerem totalment reprobables els registres i agressions que alguns dels i les concentrades van rebre per part de la policia".
 
El comunicat finalitza tot dient que "mantenen, doncs, els motius que ens van portar a convocar la concentració pel que considrem una despesa pública de caire espanyolista i partidista que lluny de servir per a promocionar la ciutat n'ha projectat una imatge rància i provinciana. És més greu encara, que una despesa d'aquest tipus es doni en temps de crisi tant aguda". 
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid