Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presenten la "Jornada de Lluita Feminista per un avortament lliure i gratuït "a Palma

Demà a les 17h, a la Llibreria Lluna, el col·lectiu Dones i Lletres anuncia la celebració d'una roda de premsa per presentar la Jornada de Lluita Feminista per un Avortament Lliure i gratuït que es desenvoluparà el proper dissabte a Palma. La jornada estarà distribuïda en tres activitats. De les 18h a les 20h trobareu una paradeta informativa a la Plaça de la Mare de Deu de la Salut (davant església Sant Miquel).

12/05/2009 04:44 Gènere

Una hora després, a les 19h, es convoca una concentració a la mateixa plaça sota el lema "Aparteu els vostres rosaris dels nostres ovaris". Finalment, a partir de les 20h, celebrarem una Festa Feminista a la Gran Taberna (C/Esparteria, 3).
 

Dones i Lletres:

Ja fa més de 30 anys que les dones sortiren al carrer per reclamar el dret a decidir sobre el seu propi cos. Avui aquesta qüestió torna a estar d'actualitat. Davant la nova llei d'avortament del Govern espanyol diversos grups antielecció han revifat la creuada dretana i de la jerarquia eclesiàstica en contra dels drets de les dones a decidir lliurement. Davant aquestes mobilitzacions ens veiem en la necessitat de tornar al carrer per fer sentir la nostra veu dia 16 de maig a la Jornada de Lluita Feminista per un Avortament Lliure i Gratuït.

Des del col·lectiu Dones i Lletres fem saber que la nova llei ens sembla minsa i reclamam:

- El dret a l’avortament lliure i gratuït i per decisió de les dones.

- El dret al propi cos.   

- La despenalització de l'avortament.   

- Que l'avortament sigui practicat dins de la xarxa sanitària pública i concertada regulant l’objecció de consciència i garantint la seva realització.   

- Prou hipocresia i manipulació de la dreta i l’església contra els drets de les dones.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid