Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions a favor de l'avortament lliure i gratuït a Palma

El col·lectiu feminista Dones i Lletres ha convocat diverses accions a favor de l'avortament per als propers dies a Palma. Concretament, les protestes comptaran amb una taula informativa dia 7 de maig i una concentració a favor de l'avortament lliure i gratuït i una festa feminista dia 16 de maig.
Dones i Lletres nasqué a l'ambient universitari de Palma, de la mà de diverses professores de l'àrea d'humanitats de la facultat de Ramon Llull.

05/05/2009 17:08 Gènere

cartell_de_protestes_feministes_a_palmaDesprés de diversos seminaris relacionats amb les qüestions de gènere, es constituïren formalment com a grup per posar en marxa iniciatives relacionades amb aquestes problemàtiques, tan a dins com a fora de l'ambient universitari.

La taula informativa serà dia 7 de maig de les 10 fins a les 19 hores a l'edifici Ramon Llull, al campus de la Universitat de les Illes Balears. Allà s'informarà de la concentració i festa previstes per dia 16 de maig. La concentració serà a les 19 hores i durà com a lema Aparteu els rosaris dels nostres ovaris i serà a la plaça Mare de Déu de la Salut, just al davant de l'església de Sant Miquel. Una hora més tard es realitzarà una festa feminista al bar La Gran Taberna, a Palma. 

Dones i Lletres ha fet saber que considera "minsa" la nova llei d'avortament del Govern espanyol. Davant aquesta llei, el col·lectiu reclama una sèrie de mesures, que serien: el dret a l'avortament lliure, gratuït i de decisió per part de les dones, el dret al propi cos, la despenalització de l'avotament, que aquest sigui practicat dins la xarxa sanitària pública i concertada, tot regulant l'objecció de consciència i que, finalment, s'aturi la hipocresia amb què actua la dreta i l'església en aquesta qüestió.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid