Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Josep Garganté al xat de Vilaweb

El candidat dels Països Catalans per Iniciativa Internacionalista, Josep Garganté, conversarà aquest dijous amb amb els lectors de Vilaweb de 8 a 9 del vespre. Tothom qui ho vulgui podrà fer arribar les seves preguntes a través d'un xat en directe, però aquestes no es publicaran automàticament, sinó que serà la redacció de Vilaweb la que moderarà l'entrevista.


La de Garganté serà la tercera d'una sèrie de cinc xats en directe que Vilaweb ha preparat en motiu de les eleccions europees del proper 7 de juny.

26/05/2009 18:36 Internacional
Josep Garganté, que ara fa un any va impulsar la vaga d'autobusos a Barcelona pels dos dies de descans setmanal, ocupa el tercer lloc de la llistat estatal per Iniciativa Internacionalista.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid