Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert antirepressiu a Cornellà de Llobregat amb Kop

El proper dissabte, RESCAT organitza un concert al CSO La Forsa de Cornellà, a partir de les 22h, amb Igitai-a, Opció K-95 i Kop.

El concert es fa en solidaritat amb els catalans i catalanes que formen part del Col·lectiu de Presos Polítics Bascos (CPPB). A més a més, RESCAT ofereix la possibilitat de col·laborar solidàriament amb la compra de bons d'ajut de 8 euros, si no es pot anar-hi.

El CSO La Forsa està a l’Av de la Fama 41, s’hi arriba amb els FFCC (Riera o Almeda), autobusos 153, 57, 67 i 69 i amb la L5 del Metro (Gavarra o Cornellà) i aquí podeu veure un mapa amb la localització.

06/05/2009 05:47 Drets i Llibertats

 

Comunicat de RESCAT: 

Barcelona-Albacete-Barcelona, 1070 km, 100 euros de carburant, 67 euros en peatges, 15 hores de viatge d’anada i tornada, per passar quaranta minuts amb en Zigor. D’aquest trajecte, hi ha una part que només poden assumir unes poques persones, les que estan disposades a fer més de 1000 km, per veure un company pres. L’altre part, els 167 euros, és cosa de totes, i això cada setmana de cada mes, de cada any que porta pres.I el mateix per la Marina a 1019 km, i la Lola a 1025 km ( i desprès tornar altre cop).

Les companyes preses, tenen dret a estudiar, i cada any tenen despeses per a poder accedir a carreres i materials imprescindibles, que cada any costen milers d’euros.

La solidaritat amb el col·lectiu de presos polítics catalans, comporta anualment despeses en material propagandístic i suport personal als presos (edició de la revista gratuïta 2 o 3 cops l’any amb una tirada de 5000 exemplars, cartells per convocar anualment a les marxes de torxes, a la manifestació pro amnistia de l’11 de setembre, a les marxes a les presons, i per campanyes de sensibilització contra la tortura, dispersió, l’aïllament, per denunciar els abusos dels carcellers i del sistema, així com garantir que a cap pres li falta cap medicina, o necessitat vital per cobrir).

Avui et demanem que contribueixis amb aquestes despeses, pagant 8 euros per un concert per mantenir la solidaritat amb els presos, i que recordis que cada got de Rescat  que utilitzis en cada concert o festa, és també la teva aportació personal a la solidaritat i al suport econòmic de la lluita.

Tan si vens com si no al concert, tan si fas com si no fas visites als presos, tan si pots venir com si no a les convocatòries de RESCAT, si recolzes la lluita dels presos i les preses polítiques catalanes, ET DEMANEM QUE COMPRIS EL BO D'AJUT DE 8 EUROS.

PERQUÈ ELS I LES VOLEM LLIURES EN UNA TERRA LLIURE.. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid