Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Bloc Nacionalista Valencià gira definitivament cap a la dreta

 El Consell Nacional del BLOC ha celebrat hui la seua sessió constituent.

Enric Nomdedéu, regidor del BLOC a Castelló, ocuparà el lloc de llista que li pertoque després de les negociacions. El partit valencià concorrerà en coalició amb Convergència Democràtica de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya, el Partit Nacionalista Basc, Coalición Canaria, Unió Mallorquina i el Partit Andalusista a les properes eleccions Europees.

Després de l'aprovació de la polèmica ponència política en el darrer Congrés al Febrer d'enguany, on s'adoptava la simbologia oficial del Govern (senyera amb blau i himne regional), ara el Consell Nacional recolza l'iniciativa de l'Executiva  per anar amb la dreta catalana i vasca a les properes eleccions Europees, evidenciant així la debilitat de les posicions de la corrent interna Bloc d'Esquerres i Sobiranista (BES), fins ara majoritària, que ahir mateix feia arribar una comunicació discordant amb les posicions de la nova Executiva Nacional

04/04/2009 17:33 Política

La Mesa presidida per l’Alcalde de Sueca, Joan Baldoví,  ha tingut com a principal punt de l’ordre del dia el debat i aprovació de la proposta de l’Executiva Nacional de concórrer a les eleccions europees del proper mes de juny en la coalició que encapçala Convergència Democràtica de Catalunya, i en la qual ha confirmat la seua participació també Unió Democràtica de Catalunya, el Partit Nacionalista Basc, Coalición Canaria, Unió Mallorquina i el Partit Andalusista. El candidat del BLOC serà Enric Nomdedéu, Tècnic Superior en Relacions Industrials per la Universitat d'Alcalá de Henares. Diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de València. Estudiant de Ciències de Treball a la Universitat Jaume I.

La proposta de l’Executiva Nacional ha estat aprovada amb el vot d’un 63% dels vots dels més de 150 consellers nacionals acreditats en la sessió. La Secretària de Relacions Polítiques del BLOC, Pepa Chesa, serà l’encarregada, per part de l’Executiva Nacional, de negociar les condicions en què es verificarà la participació del BLOC dins de la coalició nacionalista.

La rumurologia indica que s'atorga el cinqué lloc de la candidatura al BLOC (amb unes previsions de tres eurodiputats), després dels candidats de Convergència, Partit Nacionalista Basc, Unió Democràtica i  Coalición Canaria.

Per saber-ne més:

Les tesis neoblaveres de la tercera via s'apoderen del BLOC -Llibertat.cat

El neoblaverisme de la "tercera via" serà present en el proper congrés nacionaL del BLOC -Llibertat.cat

Memòria i revisionisme - Toni Cucarella. Publicat al seu bloc el diumenge 22 de febrer de 2009 Llibertat.cat/DOCUMENTACIÓ

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid