Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DONART, deu artistes i deu escriptores exposen a Gandia

 Els textos i quadres de la mostra 'Donart' són una mirada cap a la realitat de la dona actual  -fins el 14/04/09

Xaro Bonilla, Teresa Cháfer, Rosa María enguix, Carla Francés, Elena García-Juan, Rosa Martí, Elisa Merino C., Marta Millet Moreno, Natividad Navalón y Nelly Rivkin, exposen axompanyades pel textos d'Isabel Canet Ferrer, Christelle Enguix, Maria Josep Escrivá, Lola García, Àngels Gregori, Ana Isabel Llopis García, Àngels Moreno, Teresa Pascual, Elia Saneleuterio i Adriana Serlik, responsable de l'iniciativa. 

09/03/2009 03:14 Cultura
 

Fotografia, escultura, gravat, pintura, ceràmica, cinema i literatura són les disciplines que conformen l'exposició Donart Gandia, que es va inaugurar el divendres i pot visitar-se fins al pròxim 14 d'abril en el Palau Ducal de Gandia - La Safor.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid