Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció reivindicativa contra la política medioambiental de la Generalitat

 Aquest matí dues persones s'han encadenat a la barana del balcó de l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en defensa de Collserola i per un aire net, a les 11h. Al migida els Mossos d'Esquadra s'han apropat a la plaça de la vila i després de parlar amb l'alcalde, J.A. Vázquez (PSC), han marxat sense intenció d'intervenir. Finalment,  ales 16.30h, després d’unes hores, els agents de la policia han intervintut i han deslligat els dos activistes  encadenats al balcó que protestaven contra les politiques mediambientals de la Generalitat i del propi ajuntament. L'acció reivindicativa estava emmarcada en la denúncia de la política medioambiental de la Generalitat de la Comunitat Autònoma de Catalunya i la manifestació d'aqueste dissabte 22, una gestió nefasta per al territori i per al medi, que prima la construcció d'infraestructures, abocadors o incineradores en detriment de la salut de les persones i del territori.

16/03/2009 20:45 Territori

Segons s'ha difós a diveros mitjans, unes persones de paisà, pressumptament operaris municipals, han començat a serrar el tub metàl·lic on tenen el braç les dues persones encadenades. Després d’una bona estona, han acabat per fer mal amb la serra a un dels activistes i han decidir aturar-se. Sembla que aquesta tasca l’hauria de realitzar una brigada especialitzada dels Mossos d’Esquadra, i no treballadors municipals.

 Després d’un primer intent de serrar el tub d’acer on estaven lligats amb una cadena des de l’interior del edifici, han fet venir als bombers per utilitzar un camió amb un braç extensible i poder serrar des de fora. L’operació no l’han realitzat els propis bombers, l’encarregat de serrar i dirigir ha estat un treballador de la brigada municipal.

Un cop deslligades, les dues persones que estaven encadenades han baixat al carrer pel seu propi peu i han anat al servei d’urgències de l’ambulatori perquè els curin les ferides que han patit a les mans i valorar si hi haurà denúncia pels danys. De moment, sembla que no hi ha represàlies policials.

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  6. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  9. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  10. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid