Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Monogràfic sobre les polítiques de la UE davant la crisi del capitalisme a la "Tanyada"

El número 6 de la Tanyada, publicació nacional d'Endavant (OSAN),  ja ha sortit al carrer. En aquest número hi trobareu reflexions sobre el debat estratègic de l'Esquerra independentista; un monogràfic sobre la jornada de 65 hores i les polítiques de la Unió Europea davant la crisi del capitalisme; El municipalisme davant els reptes de la crisi; Medi ambient i territori; Repressió i control social; Història: Feixisme i democràcia als Països Catalans la ruptura necessària, entre d'altres.

14/02/2009 00:34 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid