Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jutgen dos gallecs antimonàrquics a l’Audiència

Els dos independentistes acusats per l’Audiència Nacional de “menysprear i vilipendiar la figura de la SM el Rei” per la crema d’un ninot que representava el monarca espanyol el dia 6 de desembre de 2007, a una manifestació autodeterminista, seran jutjats pel jutge Vázquez Honrubia el proper dimecres a la sala Central del Penal d’aquest tribunal d’excepció espanyol, segons informa Alerta Solidària. Es tracta de dos veïns de Ponte Areias i s’enfrontaran al delicte d’injúries greus a la corona, amb petició fiscal de multes de 3.600 i 5.400 euros. A més, els dos independentistes han hagut d’aportar ja, com a fiança, 5.000 i 6.000 euros més.

02/02/2009 11:33 Internacional
Nós-Unidade Popular organitzarà un viatge a Madrid, per a que els gallecs i les gallegues ens solidaritzem amb aquests dos compatriotes, concentrant-nos davant l’Audiència Nacional i assistint a la vista oral contra ells.

Del nord al sud de Galiza partiran autobusos que es dirigiran a Madrid el dia 4, i una representació de la nostra Direcció Nacional acompanyarà els dos companys, transmetent així un clar missatge de que les idees antimonàrquiques, republicanes i independentistes fan part del patrimoni de l’esquerra social gallega, i no renunciarem a practicar-les.

Convoquem el nostre poble treballador a manifestar la solidaritat amb els dos companys, podent contactar amb el número 669778474 qui volgués viatjar a Madrid en suport a Santi i Alexandre.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid