Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un grup d'artistes donen el toc de color SA a la UAB

Aquest matí, un grup d'artistes han aportat la seva pinzellada a la Universitat Autònoma de Barceloba (UAB), retocant amb gran destresa el "rostre de la UAB". Es tracta d'un retrat de grans proporcions (15x10m) fet a ordenador i plasmat en carbonet sobre una de les parets de la plaça cínica de l'Autònoma de Barcelona. Dues persones s'han despenjat d'un edifici per anar modificant subtilment els diferents trets d'aquesta cara, feta per Jorge Rodríguez. Ara la nova cara "UAB SA" mostra la realitat actual de la universitat, marcada per la privatització i la repressió al moviment estudiantil, però també per una lluita constant i frontal per una universitat lliure i popular, segons la nota i la fotografia que acabem de rebre

21/01/2009 19:39 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid