Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rebuig al projecte d'un parc empresarial a la zona agrícola de l'Hospitalet de Llobregat

La Plataforma per a la conservació de la zona agrícola de l'Hospitalet de Llobregat està recollint signatures i adhesions en contra del projecte d'un parc empresarial a la zona agrícula de la població. La plataforma considera aquest espai com a singular en l’àmbit del delta del Llobregat i del terme municipal per les seves característiques patrimonials, històriques, ecològiques i naturals i "No podem permetre perdre ni un sol metre quadrat de zona verde a l’Hospitalet de Llobregat. Defensem que es conservin íntegrament les 43 hectàrees qualificades actualment com a zona verda metropolitana en el Pla General Metropolità de Barcelona, últims vestigis naturals a la part nord del riu Llobregat que ara volen destruir", tal com diu el manifest.

12/01/2009 12:02 Territori
La Plataforma enten que aquest projecte respon exclusivament a interessos especulatius  d’alguns dels propietaris actuals de la zona i no pas a l’interès general i col·lectiu que l’indret atresora, afirmen que la darrera zona agrícola de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat no pot quedar hipotecada i sepultada sota més edificis producte de l’avarícia especulativa d’uns quants, en un context global de crisi en què a tots i totes ens costa arribar a final de mes.
 
Defensen aquest espai com a patrimoni col·lectiu per als veïns i veïnes, no només del barri de Bellvitge i de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, sinó del conjunt de ciutadans i ciutadanes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de Catalunya. El defensem pel seu valor històric (última zona de l’antiga marina de l’Hospitalet de Llobregat), patrimonial (masies de la zona), ecològic i natural, però també pel gaudi de la ciutadania: per passejar, per gaudir de la natura a l’Hospitalet de Llobregat, per apropar-nos al riu, del qual hem estat tan allunyats durant massa temps, per a l’educació ambiental, perquè els nostres fills puguin saber què és un delta, una carxofa, una masia o una tortuga sense sortir del municipi... I tot arribant en transport públic, a peu o en bicicleta. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid