Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’AJV homenatjarà Manuel González Alba

La festa de la calçotada també al Casal Popular la Turba
L’Assemblea de Joves de Valls (AJV) realitzarà un homenatge a l’independentista i revolucionari vallenc Manuel Gonzàlez Alba, mort en combat durant els Fets d’Octubre de 1934 defensant la República Catalana. L’acte, que es durà a terme el dissabte 24 de gener a les 7 de la tarda, constarà d’una ofrena floral a la placa en honor a la seva persona al carrer Gonzàlez Alba, una lectura de poemes i l’estrena dels Grallers i Gralleres del Casal Popular la Turba.
 

20/01/2009 01:13 Política
L’AJV emmarca aquest acte dins de la celebració del Dia del Combatent Català, el 26 de gener, que motius de calendari s’ha avançat al cap de setmana anterior. Aquesta data, que commemora la victòria de les forces catalanes en la batalla de Montjuïc de la Guerra dels Segadors i l’assassinat per part de la policia espanyola del militant de Terra Lliure Martí Marcó, i ja havia estat celebrada els darrers anys per l’AJV, mitjançant la realització l’any passat d’un mural al mateix Manuel Gonzàlez Alba i fa dos per una lectura de poemes d’homenatge. Aquest any, a més, l’homenatge tindrà una conjuntura especial perquè aquest gener també es commemora els 70 anys de l’entrada de les tropes franquistes a bona part dels Països Catalans i la pèrdua de llibertats que aquesta va ocasionar.
 
La festa de la calçotada també a la Turba 
L’Assemblea de Joves de Valls organitza la segona Festa Popular de la Calçotada al carrer de la Zeta, just davant del Casal Popular la Turba. Durant tot el diumenge, en paral·lel als actes de la festa oficial, a la Turba es farà un tast de begudes de la terra, amb begudes d’arreu dels Països Catalans i servei de barra. A partir de la les quatre de la tarda, començarà el concert. Si l’any passat va ser el torn del cantautor Josep Romeu, enguany obriran el concert amb la música dels AJV DJ’s per, tot seguit, donar pas al cantautor Josep Maria Cantimplora. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid