Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els estudiants de la UAB expulsats i amonestats recorren la sanció davant la justícia

Els estudiants de la Universitat Autònoma (UAB) expulsats i amonestats  van presentat ahir un total de 28 demandes contra la universitat davant la sala contenciosa Administrativa de l'Audiència de Barcelona per vulneració de drets fonamentals. Entre aquestes 28 demandes, es troben les de les sis persones que van ser expulsades que han sol·licitat a l'Audiència que dicti mesures cautelars que els permetin poder examinar-se aquest curs de les matèries en les quals estan matriculats. Un dels estudiants que ha presentat la demanda, va explicar  que en les demandes presentades al·leguen que la UAB ha vulnerat amb els expedients diversos dels seus drets fonamentals, entre ells, el de presumpció d'innocència i els de llibertat d'expressió, reunió i manifestació.

16/01/2009 01:57 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid