Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El vídeo de l'assassinat d'Alexandros Grigoropoulos, censurat?

 L'assassinat a mans de la policia de Alexandros Grigoropoulos el 6 de desembre passat va ser gravat en vídeo des d'un balcó. La mort del jove grec de 16 anys ha quedat recollida a diverses entrades de youtube. Precisament aquesta gravació va ser el detonant de les protestes que s'estan realitzant a Grècia. Però aquesta gravació ha passat sospitosament desapercebuda als mitjans de l'Estat espanyol i a la majoria dels europeus. Aquest vídeo mostra com dos individus disparen diversos trets sobre el jove, que es troba sol i en un lloc on no hi ha incidents. Els policies marxen tot seguint deixant el cos sense vida d' Alexandros Grigoropoulos a un dels carrers del barri d'Eksarchia, al centre d'Atenes.

15/12/2008 22:21 Internacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid