Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VI Marxa per l'Amnistia, cap a la presó de Wad-Ras de Barcelona

A les 12h,  el proper dissabte, a la Rambla de Poble Nou cantonada Pere IV de Barcelona, Rescat ha organitzat la VI Marxa per l'Amnistia, aquest cop la convocatòria és a Wad-Ras , on es troba empresonada Laura Riera Valenciano, segrestada des del setembre del 2001. Les anteriors marxes s'havien fet a a Soto del Real i Aranjuez (2001), Picassent (2006 i 2007), Wad Ras (2007) i Brians (2007). Recordem també que mig centenar de persones van participar l'any passat a la marxa cap a la presó dones de Wad-Ras. Laura fou traslladada a aquesta presó el mes d’agost de l'any passat

27/11/2008 01:05 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid