Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració a València per commemorar el "dia Internacional contra el feixisme i el racisme"

A València, en la Plaça de la Mare de Déu, es van aplegar ahir al migdia organitzacions per la memòria històrica, col·lectius d'immigrants, de gais i lesbianes, ONGs, partits, sindicats, associacions culturals, centres socials i col·lectius antifeixistes del País Valencià, per denunciar l'escalada violenta de l'extrema dreta a casa nostra i per protestar enèrgicament contra la passivitat judicial davant les nombroses agressions feixistes dels darrers anys, que gaudeixen d'una impunitat esfereïdora. El 9 de novembre de 1938 les autoritats del Tercer Reich encetaren una croada contra els jueus europeus i van sentar les bases d'una persecució xenòfoba, segons explica en el seu bloc Pau Alabajos.

10/11/2008 10:14 Política
A Torrent, els Antifeixistes de Torrent han penjat en un panell blanc fotografies i retalls de premsa sobre la manifestació que Alianza Nacional va convocar a la capital de l'Horta Sud el darrer 7 de juny, i han documentat la resposta cívica de les associacions i els col·lectius de base del poble, que ens vam concentrar el mateix dia i a la mateixa hora, per evidenciar davant l'opinió pública que en els carrers de Torrent no hi havia lloc per a la xenofòbia ni per a la intolerància, i que no pensàvem quedar-nos de braços plegats.
 
Diversos col·lectius d'altres poblacions i àmbits han fet el mateix i, al remat, s'ha aconseguit improvisar una nodrida exposició amb diferents panells que il·lustraven conflictes i agressions feixistes d'arreu del territori. Una manera bastant gràfica i sintètica de recordar, com s'indica en el text de la convocatòria d'Anifeixistes.org, que el feixisme no és només una qüestió de tribus urbanes, sinó un problema de tots i totes.
 
Per saber-ne més:
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid