Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Citat a declarar el lleidetà detingut durant la Diada

L'Assemblea de Joves de Lleida  convoca una concentració de suport

El proper dimarts ha estat citat pel jutge el jove detingut i agredit durant l'11 de Setembre per tal de prendre-li declaració en relació a l'acusació de doble atemptat a l'autoritat -penada de 4 a 8 anys de presó- que els Mossos d' esquadra li fan per justificar la seva detenció mentre estava participant pacíficament de la protesta de la conversió del Roser en un Parador Nacional.  

09/11/2008 18:21 Política
L'assemblea de Joves de Lleida, organització a la qual pertany el jove, ha convocat una concentració de suport el mateix dimarts 11 de novembre a les 11 hores davant els jutjats. Paral·lelament l'Assemblea de Joves va efectuar denúncia contra els dos mossos d'esquadra pels delictes de coaccions i detenció il·legal i per una falta de danys, entenent que es tractava d'una actuació totalment desmesurada contra les persones, en especial contra el jove apallissat i detingut, que protestaven pacíficament tal com s'aportarà en el material gràfic.
 
Per altra banda el mateix dimarts, la Paeria ha suspès dos contenciosos administratius en què l'Assemblea de Joves duia a la Paeria davant els tribunals degut a diversos processos administratius executats amb total irregularitat. En l'anterior contenciós l'ajuntament va ser condemnat a pagar les costes del procés a l'Assemblea de Joves de Lleida.
 
Davant d'aquests fets l'Assemblea de Joves de Lleida:

- Exigeix l'absolució immediata del jove encausat.

- Assevera que la denúncia dels Mossos de doble atemptat a l'autoritat i tots els altres processos judicials oberts contra l'Assemblea de Joves són fruit d'una persecució sistemàtica i sectària que fa la Paeria i la policia autonòmica envers el jovent organitzat de la ciutat.

- Convida als lleidatans i lleidatanes a assistir a la concentració del pròxim dimarts 11 de novembre a les 11 hores davant els jutjats i a les pròximes convocatòries.


- Demana que es depurin responsabilitats de l'acció desmesurada dels mossos d'esquadra a l’alcalde de Lleida, el Sr. Àngel Ros; al delegat d’interior de la Generalitat i membre d’ICV, el Sr. Pere Blasco i al responsable del cap del dispositiu.

- Agraeix les nombroses mostres de solidaritat envers el jove encausat.

 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid