Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premis blocs de les Comarques Centrals del País Valencià

 Penjoll. Art de paraula mamprén una nova iniciativa organitzant els Premis blocs de les Comarques Centrals del País Valencià. Amb este certamen es vol promoure la creació i manteniment de blocs en valencià-català relacionats per temàtica o autoria amb les Comarques Centrals; donant-los a conèixer i premiant els més interessants. Els premis constaran de tres fases. La 1ª fase consistirà en la proposta de blocs participants en el premi. Esta fase es desenrotllarà des de la publicació de la convocatòria fins el 30 de novembre. La segona fase, que tindrà lloc de l’1 al 21 de desembre, consistirà en la tria dels cinc finalistes per categoria mitjançant una votació oberta a través d’El Penjoll. Art de paraula. La tercera fase serà la declaració dels guanyadors entre en finalistes per part del jurat del certamen. El veredicte final es donarà a conéixer durant la primera setmana de gener de 2009.

05/11/2008 00:07 Comunicació

Participaran en els Premis Blocs de les Comarques Centrals del PV 2008 els blocs que siguen proposats per part dels seus autors o d’algun del seus lectors i que hagen estat actius durant l'any 2008. La proposta de blocs es farà a través de comentaris a esta entrada, indicant-se:

- el nom del bloc,
- l’autoria del bloc i la seua adreça e-mail,

- la localització temàtica o de la autoria del bloc dins les Comarques Centrals,
- la categoria o categories on s’inscriu
- i l’adreça URL on es troba el bloc.

Podrà participar qualsevol bloc a excepció d’El Penjoll. Art de paraula. Estan inscrits automàticament els blocs actius en 2008 que apareixen enllaçats a la columna de la dreta d’El Penjoll. Art de paraula

(punxeu per vore les bases en gran)
 

S’han establert 9 categories:

a) notícies i informació general;
b) literatura;
c) política;
d) educació;

e) art i audiovisual;
f) esports;

g) associacions socioculturals;
h) humor; i
i) miscel·lània.                                                  

Un mateix bloc pot participar en més d’una categoria.
Hi haurà un premi al millor bloc per categoria i un premi general al millor bloc 2008 entre tots els participants.

Fase de proposta de blocs, cal fer arribar, a través dels comentaris a esta entrada, blocs que conegueu i que la seua autoria o temàtica faça referència a les Comarques Centrals del País Valencià.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid