Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Toc d'atenció a l'Estat espanyol per la vulneració de drets humans i la llibertat de premsa

 Dues notícies de caràcter internacional han ocupat avui el tractament d'alguns mitjans informatius, tot i que aquesta notícia ha comptat amb poca rellevància: d'una banda el fet que el relator especial de l'ONU per als Drets Humans i la Lluita Antiterrorista, Martin Scheinin, hagi demanat al govern espanyol que aboleixi el règim d'incomunicació de les legislacions especial amb caràcter polític. Scheinin ha manifestat durant a l'assemblea general de l'ONU que la incomunicacó és un aspecte inquietant de la "legalitat espanyola". D'altra banda, l'ONG Reporters sense Fronteres ha fet públic el seu informe anual sobre la llibertat de premsa arreu del món, en què les referències a l'Estat espanyol mostren una clara involució en el respecte envers la llibertat de premsa, tal i com recull avui una notícia a El Racó català.

23/10/2008 20:54 Internacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid