Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets pren el compromís de treballar per resoldre la divisió en l’àmbit juvenil de l’EI

Per tal de construir conjuntament una alternativa anticapitalista juvenil dels Països Catalans.

Coincidint amb el vintè aniversari de la seua assemblea fundacional l’any 1988 a la Garrotxa, Maulets, el jovent independentista revolucionari, va celebrar el passat cap de setmana la seua Assemblea Nacional a Jesús, a la comarca del Baix Ebre.  

01/10/2008 01:32 Política
Els eixos centrals del debat, la reflexió i la construcció de línies de treball han estat el model d’oci i les drogodependències, el combat contra les ofensives del capital i les crisis que, actualment, obren possibilitats històriques de transformació, i la situació i l’estructuració del Moviment Català d’Alliberament Nacional (MCAN).
 
Així, com a organització de joves independentistes i revolucionàries, Maulets assumeix la seva responsabilitat davant les oportunitats històriques que s’han obert arran de les múltiples crisis en què està actualment immers el capitalisme global i davant la nova ofensiva contra els treballadors, amb mesures com la Directiva de la Vergonya (de retorn dels immigrants) o la de les 65 hores. Serà una tasca prioritària per a l'organització i  emprendrà mesures de denúncia i ofensiva contra el capital i els seus agents i contra la precarietat, així com el de generar un discurs i alternatives per avançar en la construcció, des d’ara mateix, d’espais contrahegemònics i de vertader poder popular.
 
En aquesta Assemblea, Maulets també s’ha marcat com a eix central de la seva tasca l’anàlisi de l’actual model d’oci que converteix el jovent en màquines de consumir passives i acrítiques, fent especial èmfasi en la problemàtica de les drogodependències, lligat a aquest model d’oci i la precarietat en tots els àmbits de les nostres vides. A més d’aquestes, moltes altres lluites seguiran formant part de la seva pràctica diària: el compromís en la lluita contra el patriarcat, la lluita en defensa de la terra, la defensa del català, la lluita contra la repressió.
 
Com a organització de joves de l’Esquerra Independentista, es reaferma en la seua voluntat de treballar colze a colze amb altres organitzacions i sectorials del MCAN, intensificant i ampliant relacions amb altres col·lectius, posant especial èmfasi en el treball amb el jovent independentista i crític dels Països Catalans. Així mateix, ens reafirmem en el compromís de seguir potenciant i donant suport actiu al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l’organització antirepressiva Alerta Solidària i les Candidatures d’Unitat Popular (CUP). En l’àmbit de la defensa de la llengua, prenem el compromís de treballar conjuntament amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), i en l’àmbit de la lluita LGT+, amb els Joves per l’Alliberament Gai (JAG). Prenem el compromís de treballar per resoldre de manera definitiva la divisió en l’àmbit juvenil de l’EI per tal de construir conjuntament una alternativa anticapitalista juvenil dels Països Catalans.
 
Per a Maulets, en aquesta Assembla Nacional es renova el seu compromís en la lluita per l’alliberament nacional i social del poble català i expressa la seua voluntat d’esdevenir una eina transformadora d’autoorganització del jovent de les classes popular dels Països Catalans. Tot i afirmant que "Seguim avançant, sense renúncies, amb coherència i des d’avui mateix, cap al nostre alliberament definitiu"
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid