Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona commemora el 74è aniversari dels fets d'octubre amb un itinerari republicà

(Vaga general revolucionària, proclamació de la República Catalana, lluites, repressió i conseqüències). Visita guiada per l'historiador Pere Cornellà (UDG)
El proper dissabte, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona rememorarà la lluita de la classe treballadora gironina (enquadrada a l'Aliança Obrera) que, entre el 5 i el 10 d’octubre de 1934, va aturar totalment l’activitat laboral de la  ciutat, amb una vaga general revolucionària per a la instauració de la República Catalana.

08/10/2008 10:51 Política

Per això us conviden a un passeig per un dels episodis més amagats de la història de la nostra ciutat i del nostre país, i ho faran de la mà de l'historiador i professor de la Universitat de Girona (UDG) Pere Cornellà.

Dissabte, 11 d'octubre a la Plaça  Sant Domènec. 12 del migdia a Girona

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid