Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'atur es dispara al 8,6% al mes d'agost a Catalunya Nord

La construcció cau en un 21 per cent 
L'atur va arribar al 8,6% a Catalunya Nord el passat mes d'agost a causa esencialment del setor de la construcció generada per la crisi immobiliària. Segons les últimes dades STMT-ANPE el territori comptava el mes passat  amb 14.134 desocupats. Cal remarcar que el sector de la construcció ha tingut una davallada del 21% del nombre d'obres engegades en un període d'un any.

 

01/10/2008 05:41 Economia
El sector de la construcció, que s'ha convertit en la primera activitat dinàmica de l'economia del territori podria ara generar progressivament uns danys en matèria socioeconòmica, com ara la baixada dels preus dels béns immobiliaris, més dificultats per a les agències immobiliàries i atur. En un context de crisi econòmica europea i d'inflació galopant, el territori, amb una economia fràgil fonamenta en una agricultura precària, una quasiabsència d'indústria i un turisme poc remunerador, haurà de trobar respostes per no enfonsar-se. Aqueixa crisi immobiliària, experimentada amb característiques similars a Catalunya Sud des de fa diversos mesos, hi hauria d'induir un impacte menor, en un marc econòmic més diversificat.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid