Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Ajuntament de Barcelona mou fitxa i demana 8 anys per en Jona

L'organització antirepressiva Alerta Solidària ha emès un escrit en què informa que, contràriament al que havia assegurat Assumpta Escarp, regidora del districte de l’Eixample i de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, el consistori ha decidit personar-se en la causa i demanarà per al veí de l’Eixample 8 anys de presó, una petició que coincideix amb la de la fisacalia. El grup de suport a en Jona, ha manifestat sentir-se enganyats i per tant, enfadats amb l’actual regidora del Districte i responsable de que que l’Ajuntament barceloní hagi pres part finalment en el procés.

09/09/2008 23:48 Política

La campanya per l’absolució del militant independentista tot just s’inicia ara, després d’uns mesos d’estiu carregats de difusió a diverses festes majors arreu del país. Passada la Diada de l’11 de setembre Alerta Solidària ha manifestat que donarà a conéixer les dates d’actes i mobilitzacions.

Per saber-ne més:

Campanya solidària amb en Jona Llibertat.cat

El dret a manifestar-se a judici - Alerta Solidària

Demanen vuit anys de presó a un jove per haver participat en una manifestació - Llibertat.cat

Acte de solidaritat amb Jona a l'Eixample de Barcelona- Llibertat.cat

En llibertat el veí de l’Eixample detingut pels fets del Forat de la Vergonya- Alerta Solidària

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid