Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cercavila en solidaritat amb en Jona

A les 12 del migdia, el grup de suport a en Jona ha convocat una cercavila que recorrerà els carrers de l'Eixample demanant la seva absolució. Sota el lema "Prou especulació, Jona absolució!" la marxa s'iniciarà des de la plaça del Fort Pienc. La mobilització comptarà amb la col·laboració d'un grup de percussió i dels diables del Fort Pienc, que donarà un toc de llum i color a la manifestació. 

27/09/2008 08:40 Política
Aquesta convocatòria es fa després d'una setmana molt intensa en la que les reivindicacions a favor de l'absolució d'en Jona es van fer sentir ben fort durant el pregó de la Festa Major de Barcelona i la 30a cursa de la Mercé. La cercavila arriba també marcada per la data del judici, que es coneixerà en breu.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid