Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets qüestiona les detencions de dos dels seus membres a El Bruc

Maulets, en un comunicat que ha fet públic, qüestiona la legalitat de les detencions de dos dels seus membres la matinada de dijous passat a El Bruc, sota l'acusació de danys a la  silueta del  “toro” publicitari escollit com a referent d'espanyolitat. Així com també les motivacions reals que les van portar a terme. I és que en el moment de la detenció va ser un mosso que a simple vista i en plena nit va determinar que els danys superaven els 400€ tipificats en delicte i així podent legitimar la detenció. 

01/08/2008 16:18 Política
Després de dotze hores a dependències policials esperant poder declarar davant del jutge van estat posats en llibertat per comparèixer davant d’aquest l’endemà. Finalment, van observar atònics com el jutge també anul·la aquesta última citació i els dos militants estant pendents de rebre’n una de nova a través de una carta certificada.
 
En el comunicat, Maulets agraiex també les onades de solidaritat sorgides arran de la detenció tant de gent de Manresa i comarques com de l’organització antirepressiva Alerta Solidària. 
 
Per saber-ne més:
 
 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid