Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major antimonàrquica a Sant Hilari Sacalm

Alerta Solidària es fa ressò al seu web de les properes festes majors de Sant Hilari Sacalm (la Selva). Enguany, i de la mà del Casal Popular el Trabuc, la programació de la seva barraca va encarada a la polèmica originada amb els actes de rebuig a la monarquia que al llarg dels darrers mesos han suposat detencions, judicis, embargaments i condemnes a un grapat d'independentistes dels Països Catalans. 
 

25/08/2008 13:54 Cultura

Cartell barraques Sant Hilari Sacalm 2008Al llarg del proper cap de setmana es succeiran diferents activitats a la barraca organitzada per aquest Casal, d'on cal destacar el parlament que es farà per part de diferents encausats en la crema de fotografies de la monarquia espanyola el proper dissabte. Música, àpats populars i altres activitats lúdiques completen la oferta per aquests dies, on destaca l'actuació de Miquel del Roig, Rauxa, Dijous Paella o bé la Ceba i la Carxofa.

Des del Casal Popular el Trabuc es destinaran el 30% dels beneficis de la barraca a la campanya Jo també cremo la corona espanyola, que segueix fent-se càrrec de la situació dels i les encausades.

Cal recordar que més enllà de les condemnes a en Jaume i l'Enric segueixen mantenint-se causes pendents per a diferents persones solidàries.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid