Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentracions a Vic i Lleida per l'alliberament de d'Amadeu Casellas

Demà hi hauran concentracions a Terrassa i Manresa. Dissabte a Barcelona 
Ahir es va fer concentracions a Vic i Lleida per demanar l'alliberament d'Amadeu Casellas que es troba en vaga de fam d'ençà seixanta vuit dies. A la Plaça del Pes de Vic i davant la Paeria de Lleida, on hi van assistir una trentena de persones.  Cal remarcar que també s'han realitzat diverses accions arreu de la geografia catalana, com l'aturada de la circulació de trens a Molins de Rei.

28/08/2008 10:56 Política
Calendari68 Calendari68

Casellas és ingressat a l'Hospital Penitenciari de Terrassa a causa de la vaga de fam, que fa per exigir el seu alliberament o la concessió del tercer grau penitenciari, que li permetria sortir de la presó i treballar.

Segons el grup de suport, haurien estat atracaments per finançar la lluita de caràcter anarquista. Actualment està complint novament pena de presó per haver trencat una condemna i posteriorment haver comès un atracament a una oficina de Caixa Penedès de Vic quan estava en llibertat condicional. Els advocats de Casellas mantenen que se li podria aplicar una refundició de penes que li permetria sortir en llibertat. Actualment, porta 68 dies de vaga de fam.

 

Per sabern-ne més:

L’Amadeu diu que sortirà lliure o amb els peus per davant”. Entrevista a Diana Reig (advocada), Roser Iborra (Grup de Suport de Vic) i Josefina Ramon (mare del pres). Per Laia Altarriba,  publicada a L'ACCENT núm. 136 (del 26 d'agost al 8 de setembre)

Mig centenar de persones demanen la llibertat d'Amadeu Casellas davant del Departament de Justícia. Llibertat.cat

-"Amadeu Casellas només demana allò que li pertoca". Llibertat.cat

- El pres Amadeu Casellas ha perdut 28 quilos des que va començar la vaga de fam. Vilaweb

- Amadeu Casellas ja porta 60 dies en vaga de fam. Llibertat.cat

- Reclamen a la jutge el tercer grau per a Amadeu Casellas, que fa 52 dies que està en vaga de fam. El 9 nou (Diari d'Osona)

 
 
 
 
- Carta Oberta a una Senyora Sotmesa Indymedia Barcelona
 
 
 
 
 
 
- Seguiment Kaos en la red
 
 
 
 
 
Destaca aquesta carta de Roser Iborra: Llibertat, o mort. És la disjuntiva. Al cap de vint-i-tres anys de presó, què més li poden demanar? Amadeu és víctima de la nostra hipocresia, de les nostres lleis injustes. Sí, meves. Sí, teves. Perquè, en la mesura que callem, com més callem, més culpables som.
 

 

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid