Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ajornat el judici per danys al toro d'Osborne del Bruc

Alerta Solidària i Maulets informen que el judici contra els dos militants de l'organització juvenil que s'havia de celebrar a Igualada (Anoia) ha estat aplaçat per l'"elevada petició de costes que ha presentat la fiscalia i l'advocat particular d'Osborne". Els joves foren detinguts recentment acusats de causar desperfectes al Toro Osborne situat dins del terme municipal del Bruc, aixecat recentment a instàncies de l'empresa després d'un dels múltiples atacs patits.
 

07/08/2008 12:27 Política

Segons informen ambdues organitzacions, davant de la  sol·licitud de la sala d'instrucció dels jutjats d'Igualada de precisar pericialment els 2.500 euros amb els que s'han taxat inicialment els desperfectes des de l'acusació (en un moment es xifraven en 400 euros, una xifra sensiblement inferior), els encausats temen ara "que se’ls intenti imputar desperfectes anteriors" mentre recorden que el toro en cap cas va caure a terra.

Els dos militants de Maulets encausats, per la seva part, van estar acompanyats en tot moment per una trentena llarga de persones, que respongueren a la convocatòria feta des d'Alerta Solidària. L'organització antirepressiva informa que els Mossos d'Esquadra realitzaren diverses identificacions entre els concentrats i concentrades, entre les quals les que aguantaven la pancarta de suport.

Per saber-ne més:

Judici contra els Maulets detinguts a Igualada - Llibertat.cat

Maulets qüestiona les detencions de dos dels seus membres a El Bruc - Llibertat.cat 

La Bandera Negra reivindica la caiguda de l'estructura del Toro d'Osborne - Llibertat.cat

 


 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid