Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Reus denuncia la impunitat de la nova crema de senyeres

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Reus denunciem l'impunitat en que es van tornar a cremar les senyeres que onejaven d'un dels fanals de la plaça Prim, en motiu de les Festes Majors de Sant Pere, durant les celebracions que es van viure a la ciutat després de la victòria de l'equip de la "Federación Española de Fútbol" en la competició de l'Eurocopa. Aquest no és un fet nou, doncs ara fa un any també es van cremar impunement les mateixes senyeres durant les celebracions per la victòria de l'equip de futbol "Real Madrid".

01/07/2008 03:11 Política
La CUP de Reus entèn com a inadmisible que aquests fets, si és que s'arriben a identificar i detenir als autors, acabin amb un mer expedient administratiu pel fet de deteriorar material propietat del consistori quan veiem amb ràbia com el company de Terrassa, Francesc Argemí "Franki", pateix condemna de presó sota la sentència (sense proves concluents) d'"ultratge a la bandera espanyola".
És per això que exigeix al Consistori que prenguin les mesures adients davant d'aquests fets.
Per saber-ne més:
-Links directes amb les fotografies de l'estat de la Plç.Prim avui (30 de
juny del 2008) a les 8 del matí:

http://img186.imageshack.us/img186/761/p1010020tp2.jpg

http://img79.imageshack.us/img79/8430/p1010021tx6.jpg

http://img167.imageshack.us/img167/3860/p1010019sm1.jpg
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid