Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació en contra del projecte Castor a Vinaròs

La Plataforma en defensa de les teres del Sènia (PCDTS) convoca una manifestació a les 19h a Vinaròs en contra del Projecte Castor. La concentració es farà al Poliesportiu continuant el recorregut fins arribar a la Plaça de l'Ajuntament, on es llegirà un manifest. La PCDTS ha llogat autocars per assitir a la mobilització i conviden a la ciutadania de tot el territori a assistir-hi, "per cridar tots junts i amb una sola veu: NO HO VOLEM, no volem el projecte Castor a les nostres terres, no volem que ens impossin aquest macro projecte únicament amb l'interès d'omplir-se les butxaques alguns polítics, mentre ens arruïnen la vida a tots els ciutadans i als que vindran".

28/06/2008 00:56 Territori
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid