Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona se solidaritza amb el jove acusat d'ultratge a la bandera espanyola

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona vol expressar la seva solidaritat amb el jove seguidor del Girona C.F, que en el transcurs del partit Girona-Ceuta que es va disputar a la ciutat el passat diumenge 13 de Juny va ser identificat pels Mossos d'Esquadra i acusat d'ultratge a la bandera espanyola, segons explica en el seu bloc, Jordi Navarro, portaveu de la CUP Girona

25/06/2008 15:37 Política
Per a Jordi Navarro, amb aquest nou cas es confirma que la conselleria d'Interior comandada per Joan Saura i IC-V té entre les seves prioritats la persecució i criminalització del jovent independentista.  És per això que, assenyala Navarro que des de la CUP "volem palesar que aquest i d'altres episodis similars evidencien que a l'estat espanyol l'actual règim democràtic no permet la lliure expressió de la dissidència política i que s'estan creant unes bases molt perilloses que posen en entredit la suposada legitimitat democràtica emanada de la Constitució Espanyola".
 
També es considera molt greu l'actitud dels Mossos d'Esquadra, que reiteradament opta per reprimir joves i militants de l'esquerra independentista.
 
Navarro en nom de la CUP, animar al jove seguidor del Girona C.F i encoratjar-lo a seguir amb la seva activitat de suport a l'equip de futbol de la ciutat.
 
El dia 15 de juny mentre es celebrava el partit GironaC.F - A.D.Ceuta a l’estadi del Montilivi, un jove gironí membre de Columna Supporters va ser identificat pels Mossos d’esquadra fent-lo responsable d’haver arrencat una bandera espanyola als aficionats del Ceuta.

L’acusen de resistència a l’autoritat, desperfectes públics i ultratge a la bandera espanyola. El proper dilluns dia 23, es sabrà si el jutge tira endavant aquest procés judicial.

Columna Supporters Girona C.F., demana el suport de tots els col·lectius antifeixistes de l’esquerra independentista per tal d’aturar aquesta repressió sobre el poble català.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid