Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Harmonies de lluita, maig 2008

Eina ha remogut el panorama amb el seu CD/llibre (o llibre/CD, depèn de com es miri) L'art de la guerra. Els excomponents d'Inadaptats han tornat al centre de les mirades amb un so renovat i un canvi d'estratègia d'incidència social, amb els llibres com a eina per a la transformació social. Com a rerefons tenim a la gent de Banda Bassotti, que es troben censurats per la forquilla entre l'AVT, el PP i ara El mundo

04/06/2008 17:19 Harmonies de lluita
Pressionen amb amenaces de denúncies als promotors de festivals, aconseguint cancel·lar els seus concerts en certs festivals. Per una altra banda, però, l'Audiència Provincial de Barcelona ha ordenat aturat sis processos oberts per no aplicar el cànon digital de la SGAE, tot un precedent que veurem com evoluciona. Les aigües estan mogudes, potser necessitem estratègia.
 
En Xavier Panades, català de naixença i britànic d'adopció, ha tret a la llum el seu primer disc Per què no li dius?, una rapsòdia acústica de reminiscències ovidianes, amb voluntat transcendental, que s'està procurant fer un lloc a l'escena de Bristol. En Cesk Freixas i en Pau Alabajos, per la seva banda, s'han posat d'acord per trobar-se a Venim del nord, venim del sud, un petit tast dels darrers treballs d'ambdós cantautors (El camí cap a nosaltres i Teoria del caos respectivament), distribuït amb la revista Enderrock.

Els Anti-playax han acabat d'enregistrar el seu primogènit, València marca registrada. Hardcore i punk a la vella usança contra les injustícies i l'estupidesa humana en general, amb un so autèntic de veres. En Jaumet, Jaume Vilaseca, per la seva banda, acaba de treure Nens de plàstic després d'algunes prometedores maquetes. Treballa en un encreuament molt interessant entre la cançó d'autor i el punk, que pren forma de pop rock sui generis. Els incondicionals dels mítics L'odi social estan d'enhorabona, doncs BCore fa poc ha editat la seva Discografia completa, amb tot el material enregistrat d'aquests pioners barcelonins.
Els At versaris ara ens prevenen del seu proper disc, amb La vida són 2 dies, un EP de quatre talls de hip hop roig, en solidaritat amb els conductors d'autobusos de TMB. També ens donem les enhorabones per que els abans coneguts com Avalots s'han reformulat com a Fok, un nou projecte de rock combatiu que han presentat amb un parell de temes, amb en Raül de RedBanner a les veus.

Entre grups de Madrid i Amèrica del Sud ha sorgit una iniciativa per organitzar internacionalment els grups de punk rock més devots de la doctrina marxista, on s'hi troben varis de catalans, sota el nom de Rock proletari internacional, per a auto recolzar-se fent intercanvis i gires conjuntes. Entretant, ens arriben veus de que els Pirat's sound sistema de Sants, han obert un concurs a tothom, pel disseny de la nova samarreta que vestira la seva propera gira. A Borredà saben que contra la bandera blanca hi ha Bandera negra, que acaben de treure Els carrers són nostres, punk rock amb lletres contestatàries i contra la societat actual. Finalment, comentar-vos que els egarencs Destral de guerra han gravat una demo que es pot sentir i descarregar des del seu espai, amb quatre temes de punk rock anticapitalista, antifeixista i llibertari.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid