Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vuit persones encadenats en una nova acció per aturar el pla Caufec

Aquest matí, vuit persones s'han encadenat a l'exterior i a l'interior de l'obres del pla Caufec amb l'objectiu d'aturar el projecte. A les 9.36h, els Mossos d'Esquadra els han tret les cadenes i les vuit persones han estat trasllades a comissaria. Es manté la concentració informativa i de suport a les 19.30h a la plaça de l’ajuntament d’Esplugues. Recordem que ahir que quatre presones també van fer el mateix i van ser detinguts per la policia autònomica i posats en llibertat més tard amb càrrecs . Dissabte vinent hi ha convocada una manifestació a Esplugues de Llobregat en contra d'aquest "megaprojecte" urbanístic a la falda de Collserrola.  Seguiment de l'acció

20/05/2008 08:58 Territori
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid