Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les CUP comencen a presentar mocions exigint la llibertat de Franki i les mobilitzacions no s'aturen

Les CUP de Sallent, Capellades, Berga, Vilafranca del Penedès, Girona, Vilanova i la Geltrú, la UM9 de Sant Pere de Ribes s'han sumat a la CUP de Terrassa en la presentació de mocions als respectius plens municipals exigint la llibertat de Franki. A Berga  i Sallent, concretament, es va aprovar dijous i divendres les mocions. En aquesta línia el cap de setmana passat es coneixia l'acord de l'Ajuntament d'Arbúcies. A banda, les mobilitzacions no s'aturen,  avui hi haurà una concentració a Vilafranca del Penedès i dijous una altre a Martorell. 

13/05/2008 11:17 Política

A Berga, es va aprovar amb els vots a favor de la CUP i ERC, l'abstenció de CiU i la no participació del PS. A Sallent, va ser per unanimitat, amb el vots de CiU, ERC, CUP, ICV i PSC.

Per la seva banda, la Coordinadora Antirepressiva del Penedès ha convocat una nova concentració de suport a Franki a Vilafranca. L'acte se celebrarà a les 8 del vespre a la Plaça de la Vila i el proper 20 de maig, la CUP presentarà al Ple una moció per exigir la llibertat d'en Franki. 

Martorell Martorell
Diferents col·lectius del Baix Llobregat Nord han convocat per al proper dijous 15 de maig una concentració per exigir la posada en llibertat de Francesc Argemí, el jove egarenc empresonat sota l'acusació d'ultratge a la bandera espanyola. 

Des la Coordinadora de l'Esquerra Independentista del Montserratí (CEIM), plataforma que agrupa la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell, el Centre Social la Vila, l'Esparracat i l'Esquerda, Assemblea de Joves de Collbató, s'insta al veïnat de la comarca a "mobilitzar-se per fer front a una nova injustícia contra el jovent català".La concentració serà a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de l'Ajuntament de Martorell i donarà el tret de sortida a un seguit d'accions que es realitzaran des de l'Esquerra Independentista de la comarca per "denunciar la ofensiva repressiva espanyola

 

Per saber-ne més: 
Mobilitzacions arreu del país per exigir la llibertat de Franki. Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid