Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Entesa per Sabadell lamenta que el PSC, ICV-EUiA i ERC hagin votat contra el batxillerat nocturn

L’Entesa per Sabadell lamenta que en el ple d’ahir els grups municipals del PSC, ICV-EUiA i ERC votessin en contra de la moció presentada pel Grup municipal d’Entesa instant a la Generalitat a reconsiderar la decisió d’anular el batxillerat nocturn a l’IES Ferran Casablancas i garantir l’oferta actual a la ciutat, als IES Pau Vila i Ferran Casablancas.

27/05/2008 19:13 Política
En el transcurs del ple tots els grups municipals van reconèixer que el govern de la Generalitat havia pres de manera unilateral i precipitada la decisió de reduir les aules de batxillerat nocturn i van manifestar preocupació per la seva continuïtat, però, tanmateix, els partits que conformen el govern català es van alinear contra la moció.

L’Entesa considera que una ciutat com Sabadell, amb 200.000 habitants, a més d‘una important àrea d’influència, ha de lluitar per mantenir els seus serveis, i que està plenament justificat que compti amb dos centres que ofereixin el batxillerat en horari nocturn, tant pel nombre de persones matriculades com per estar un a cada extrem de la ciutat.

El batxillerat virtual –presentat per la Generalitat com a alternativa- és una bona opció per a un determinat perfil d’alumne, però la seva implantació no ha de servir per excloure la realitat d’altres perfils. Ben al contrari, el batxillerat diürn, el nocturn, el virtual i les escoles d’adults haurien de configurar un ventall d’oferta complementària i flexible, que pogués donar cabuda a totes les persones amb interès per continuar els seus estudis postobligatoris.

L’Entesa va portar aquesta moció al ple fent-se ressò de la demanda que el Consell Escolar de l’IES Ferran Casablancas va fer arribar als grups municipals, i la va defensar des del convenciment de què un acord de ple seria valorat pel govern de Catalunya. Malauradament els grups municipals del PSC, ICV-EUiA i ERC ja havien pres prèviament una decisió pensant més en defensar el govern de la Generalitat que en els interessos de la ciutat.
 
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid