Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jóvens de l'Ebre en contra del Projecte Castor

La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia valora negativament el reial decret que atorga a l'empresa Escal UGS, SL la concessió d'explotació del magatzem submarí

Jóvens de l'Ebre, en un una nota que han fet pública, veuen amb preocupació com amb pocs mesos s’estan duent a terme unasèrie d’agressions al territori que poden acabar per hipotecar "les nostres terres i com aconseqüència lo nostre futur". L’última notícia que ens deixa molt preocupats és laconcessió per part del Govern de l’Estat Espanyol de la utilització i explotació de l’estructura submarina “Castor” la qual servirà per a emmagatzemar gas natural.

30/05/2008 11:46 Territori

Per a Jovéns de l'Ebre diuen que servirà per acabar amb la dependència gasística dels països productors d’este combustible fòssil, com si la dependència d’este recurs no sigues suficient motiu com per a plantejar-se noves alternatives que puguen ser viables en un futur.

Es per això que denuncien que aquest projecte serà la punta de l’iceberg d’una sèrie de posteriors tals com indústries de cicle combinat o la transformació dels Països Catalans en un gran sistema d’interconnexió gasística, amb altres projectes d’emmagatzematge de gas com lo que es vol crear sota de Reus.

A la nota, Jóvens de l'Ebre expresen tot lo suport en les accions corresponents a la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, creada per a ser la veu crítica de tots los ciutadansd’este territori que s’alcen per deixar ben clara la seua postura davant d’esta greuagressió. Volem deixar clar que la nostra no és una reivindicació més contra un NO generalitzat, lo nostre és un crit de SÍ! A un futur per a tots aquells jóvens que creiemque lo model territorial seguit per les diferents administracions està duent lo nostreterritori a una situació límit i crítica.

 

Per saber-ne més: 

 
 
 

La Plataforma espera recollir 3.000 signatures contra el magatzem de gas. Diari de Tarragona 26.08.07

Creen una plataforma per evitar la construcció del major dipòsit de gas de l'Estat a Alcanar. El Punt 23.08.07 

Alcanar rebutja per unanimitat el dipòsit submarí i la planta de tractament de gas. El Punt 24.08.07 


  

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid