Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cercavila a Gandia per l'absolució dels 13 detinguts de Gandia i el Franki

Demà a Gandia, a partir de les  12:30h, El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC),  Alerta Solidària i Maulets demanaran l'absolució dels joves en els actes convocats al matí i a la vesprada-nit tindràn lloc les actuacions d'Òscar Briz, Desgavell, Vòltor i Semeneska, dins els actes programats al Campus de la l'Escola Politècnica Superior de Gandia (SPSG)
 

07/05/2008 09:24 Política
aquest dijous 8 de maig a les 12:30h a l'A la mateixa escola on van ser detessos el joves es reclamarà Llibertat, solidaritat i justícia !!!! pels 13 i pel Franki, el jove recentment empresonat al Principat. Ara fa unes setmanes el cantautor torrentí Pau Alabajos, aprofitava l'escenari de la mateixa Escola per solidaritzar-se amb els 13 de Gandia dedicant part del seu espectacle, tot i demanat l'absolució. El cas del jove de Terrassa, que ha estat empressonat la darrera setmana i que ha tingut un gran ressó a la xarxa, serà també denunciat públicament al matí del dijous en la cercavila convocada pel SEPC, Alerta Solidària i MauletsEscola Politècnica Superior de Gandia (SPSG).

A la tarda/nit hi han programats dos concerts dins dels actes organitzats per la Plataforma d'Estudiants de l'EPSG en col·laboració amb el Servei de Normalització Lingüística de l'UPV, amb l'objectiu de promocionar i normalitzar el valencià a la universitat pública, amb l'actuació del cantautor Òscar Briz, (que tanca el cicle de cantautors en valencià que s'ha estat celebrant durant tot el mes d'Abril a l'EPSG) [20,00h a l'aula magna] i el Concert Trau la llengua! en el que actuaran els grups Desgavell, Vòltor i Semeneska. [22,00h-pàrking de la universitat].
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid