Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Molins de Rei fa una crida la participació a les mobilitzacions

Per un Casal de Joves i en defensa de Collserola

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei fa una crida a participar en dos actes que es realitzaran aquest proper cap de setmana perquè considera que la mobilització popular és imprescindible per aconseguir aquests objectius. Dissabte, per reinvindicar un casal de Joves a Molins i diumenge, la movolització popular en defensa de Collserola.
 

 

09/04/2008 14:54 Territori
Per una banda el dissabte 12 d'abril s'ha organitzat una concentració a les 12 del migidia davant de l'Ajuntament de Molins de Rei per reivindicar que a la nostra vila fa falta un Casal Autogestionat de Joves per promoure l'associacionisme juvenil i l'esperit crític entre el jovent de la vila. L'acte anirà a càrrec de la Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves (PlaCAJ).
 
Per altra banda el diumenge 13 d'abril hi ha una Marxa Popular en Defensa de Collserola amb l'objectiu d'aconseguir d'una vegada per totes que Collserola e s declari Parc Natural i s'acabin les diferents agressions que l'amenacen. A les 9:30 del matí sortirà un autocar des de la Plaça dels Països Catalans de Molins de Rei per anar fins a Esplugues de Llobregat, on s'iniciarà una caminada fins al Tibidabo. Qui no pugui fer la caminada pot anar directament a la concentració final que es realitzarà al cim del Tibidabo a les 12:30 del migdia.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid