Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Mataró requisa cartells d'un casal d'avis perquè inclouen l'estelada

L’Ajuntament de Mataró ha requisat al  Casal de la Gent Gran del Parc els cartells i els tríptics de la programació d’actes de la diada de sant Jordi (Actuació d’un grup cantaire infantil, cants corals i havaneres) i ha imposat la censura prèvia a les futures edicions de programes i cartells que pugui fer l’Associació del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró. La CUP de Mataró qualificava el fet com “un acte de censura política sense precedents en democràcia” i una mostra de menystenir “l’autonomia dels socis del Casal”.  
 

18/04/2008 10:31 Política
La requisa s’ha produït perquè la Junta directiva del Casal ha decidit fer aparèixer una bandera estelada i el mapa dels Països Catalans al tríptic on s’informa de la programació de la Diada. L’ajuntament, en un acte de censura política sense precedents en democràcia, ha menystingut l’autonomia dels socis del Casal, ha enviat els seus agents al Parc a confiscar els programes i ha advertit la Junta que a partir d’ara haurà de presentar tots els escrits a censura prèvia.

Precisament aquest any, la Senyera Estelada, amb què s’identifica un poble en cerca de la seva llibertat, celebra el seu centenari i la Comissió que duu el seu nom vol rendir un homenatge al seu creador. Des de la CUP de Mataro felicitem la Junta del Casal de la Gent Gran del Parc i li fem costat, i denunciem l’actitud repressora del govern municipal.
 
 
Per saber-ne més 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid