Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tornaran a presentar una moció per a reconèixer la figura de Xirinacs a Manresa

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Manresa presentarà de nou al ple municipal  una moció per a reconèixer la figura de Lluís Maria Xirinacs amb una declaració institucional i l’adjudicació delseu nom a un espai de la ciutat. Recordem que fa quatre mesos, la moció fou rebutjada pels vots  PSC, ICV i PxC i l’abstenció de CiU.

26/03/2008 15:24 Política
Un dels arguments que es van exposar per a vota en contra de l’adjudicació del nom d’una via manresana va ser que la proposta havia de venirpresentada per petició popular, com si els representants dels partitspolítics a la institució no fóssim representatius d’aquesta voluntat popular.
 
Amb vistes a tornar a presentar la moció amb un suport més ampli de la societat civil catalana i per tal de fer-ho amb el consens que sens dubtees mereixeria Lluís Maria Xirinacs, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)anuncia que durant els proper dies encetarà converses amb els grups municipals representats a l’Ajuntament de Manresa per situar el nostremunicipi en el mapa de normalitat democràtica.

La figura de Lluís Maria Xirinacs ha estat reconeguda en 17 municipis catalans entre els que es troben Igualada i Vic, també Sant Joan deVilatorrada on la moció va ser aprovada per unanimitat de tots els grups.La CUP creu que després del primer impàs de dubtes és hora que tots ens conscienciem de la importància cabdal i l’enteresa de Lluís Maria Xirinacs per a presidir un espai de la nostra ciutat.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid