Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP participarà a la mobilització contra la MAT de diumenge a Girona

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) anuncia que farà un bloc propi representant de l'esquerra independentista -igual que vam fer a la darrera manifestació organitzada a Girona amb motiu de la cel·lebració de la Cimera franco-espanyola, i i convida a la resta d'organitzacions i col·lectius de l'esquerra independentista a afegir-se a a aquesta convocatòria.

27/03/2008 08:35 Territori

La CUP recorda que els 15.000 persones que van assistir a manifestació de Perpinyà el passat 1 de març ha estat una de les mobilitzacions més importants contra la línia d'alta tensió i per aquest motiu va felicitar a les plataformes convocants, NON THT i No a la MAT.

La manifestació de diumenge a la capital del Gironès ha d'estar en aquesta línia i fa una crida a la participació per mostrar el rebuig a la MAT. 

La CUP ha mostrat reiterades vegades la seva oposició al projecte d'interconnexió elèctrica entre els estats espanyol i francès i avalat pel govern tripartit de la Generalitat. A més ha denunciat que el model que és pretén imposar és un paradigma de la vella cultura de l'energia basat en la nula planificació i poc respecte pel territori i la ciutadania.

 

Per saber-ne més:
Manifest del Castellet llegit al finalitzar la manifestació de Perpinyà

Manifestació en contra de la MAT a Girona. Llibertat.cat

"Si s'imposa la MAT menyspreant totes les normes democràtiques (...) reaccionarem en conseqüència". Llibertat.cat 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid