Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estudiants de la UAB passen la nit a Filosofia i Lletres per demanar la dimissió del rector

Una cinquantena d'estudiants han passat la nit a l'interior de la Facultat de Lletres, on la setmana passada hi va haver una càrrega policial contra un centenar d'estudiants. El comitè de vaga de la UAB reitera la demanda de dimissió del rector per haver donat llum verda a l'entrada dels Mossos al campus i per la manera com va justificar aquesta decisió davant el consell de govern de la UAB.

13/03/2008 11:51 Política
Segons Adrià Crespo, membre del consell de govern, el rector va manifestar que havia estat ingenu pensar que els Mossos d'Esquadra farien bé la seva feina, segons 3cat24.cat.
 
Per aquest motiu, els convocants de la vaga reiteren la necessitat que el rector dimiteixi, "atès que no hi pot haver un rector que es consideri ingenu al capdavant de la universitat", sinó que ha de tenir més maduresa.

Com a mesura de protesta per la càrrega, els estudiants han decidit dormir a l'interior de la Facultat de Lletres, aquesta vegada amb el coneixement del deganat. A la facultat es podien veure pancartes i pintades contra el rector i contra els Mossos d'Esquadra. Aquest dijous, a més, els estudiants faran una assemblea i accions contundents a la plaça Cívica de la Universitat.
 
Ahir es van tot un seguit d'actes reivindicatius:
11:30h: Xerrada: “Què va passar el dimarts 4?” (dia de la tancada i la càrrega policial). Aula 501
13:30h: “5 anys d’ocupació i resistència” - Videofòrum sobre l’Iraq. Amb Hamodi J. Hamod, director del documental. També participarà un estudiant que va viure l’esclat del moviment a la UAB el 2003. - Aula 114
15h: Dinar Popular (al pati de lletres)
18h: Xerrada: “Motius contra Bolonya. Com ho aturem?”. Amb un professor, un estudiant sevillà represaliat en la lluita contra Bolonya e 2001 i una membre de l’Assemblea contra la Precarietat de la UAB. - Aula 501
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid