Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continuen les agressions de caire feixista al Pais Valencià

endavantL'Assemblea comarcal d'Endavant-La Plana denuncia i expressa la profunda indignació davant els diversos atacs feixistes patits durant el passat cap de setmana a la ciutat de Castelló, on un dels companys d'aquesta organització fou atacat per un grup de feixistes  quan tornava sol cap a casa el diumenge de matinada. A l'hospital van informar que no era la primera persona en presentar-se a urgències aquella nit, i que la majoria dels agredits eren d'origenl llatinoamericà. A més, la nit abans un grup també va atacar un establiment on se sol reunir gent ideològicament propera a l'esquerra independentista i que participa activament en els moviment socials de la comarca.

12/02/2008 11:40 Política
Per a l'organització Endavant, és evident que aquesta última sèrie d'agressions no consitueixen un fet aïllat i que els seus objectius són clarament polítics. És per això que denunciem la total impunitat amb què aquest tipus de violència política contra les opcions d'esquerra, independentistes i les persones immigrades es dóna, i que posa de manifest la hipocresia de l'Estat espanyol i el seu aparell policial en els seus criteris de criminalització selectiva i la seua complicitat amb els grups ultradretans que li fan la feina bruta.
 
Per saber-ne més 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid